Itinera Officies

The project theme is the creation of representative spaces for ITINERA S.p.A. , realized in the new office building in Tortona. The aim of the project is to realize two distinct areas at the ground floor: a lobby, with dedicated reception hall, a large boardroom and other meeting rooms, and another area reserved for operational and executive offices. a central small courtyard has been designed in order to illuminate with natural light the new boardroom and the new offices. This small courtyard obtained by the demolition of a portion of the existing floor, has a long and narrow section defined by two curved glass walls from which the offices and the boardroom get natural light. Metal plates finished with satin brass divide the glass walls. A body of water on the bottom of the shaft emphasizes the reflection of natural light on the glass walls, characterizing the path as a water canal.



Read more

LOCATION
Tortona

YEAR
2013